Avantatges de l'ús de les insercions de claus

Avantatges de l'ús de les insercions de claus

1: La instal·lació de les insercions de les claus pot millorar de forma efectiva la resistència de fixació i seguretat del forat roscat, allargar el temps d'ús del forat roscat i millorar la qualitat del producte.

2: a l'espurna, el motlle mecànic i altres forats roscats que necessiten ser freqüentment desmuntats a alta temperatura i fàcils de corroer, es pot instal·lar la inserció de claus per millorar la resistència al desgast i la resistència al calor del forat roscat.

 

3: La inserció de claus té una funció de reparació. Quan la rosca mecànica del forat roscós és resbalosa per diversos motius, s'utilitza el toc de filferro especial de la rosca de rosca per a tocar i, a continuació, s'instal·la la inserció de les claus i es pot reparar ràpidament el forat roscat del fil corredissa.

4: L'eina d'instal·lació i el mètode d'instal·lació de les insercions de claus són senzilles, i la instal·lació és senzilla, que pot estalviar temps i millorar l'eficiència del treball.

 

5: La inserció de les claus està instal·lada al motlle mecànic i els productes de la indústria aeronàutica, productes, indústria de l'automòbil, indústria naval i altres productes tenen uns requisits molt elevats sobre la força i el funcionament de la seguretat del forat roscat.