avantatges de la inserció de fil

Com un nou sujetador de tipus, per què la inserció del fil és superior a altres elements de subjecció? Hi ha tres avantatges principals.


a. Resistència al desgast. Com que la majoria dels productes d'inserció de filferro estan fets d'acer refinat, la seva duresa és més alta i la seva superfície és suau, que pot reduir el parell de fricció, el desgast i la fricció. Tot i que el parell es redueix, el parell d'apretat i la tensió del cargol s'incrementen. Per tant, l'ús d'efectes i capacitats dels productes de rosca de rosca són molt millors.


b. Resistència tèrmica. Segons diferents materials, la inserció del cargol de filferro pot adaptar-se a diferents temperatures. Els nostres clients seleccionen productes de rosca de filferro amb alta resistència a la calor per evitar roscar o ratllar, que és molt important per al funcionament normal de les màquines en un entorn de calor elevat.

c. Resistencia a la corrosió. La majoria dels productes d'inserció de subprocessos estan fabricats en acer inoxidable, que poden garantir les capacitats d'inserció de fils en un medi ambient especial i una condició indesitjable d'enllaçar peces entre màquines i màquines roscades, el període de servei de les màquines. En algunes zones especials, com ara, a l'aire lliure, zona costanera o en algun lloc amb una gran acidesa, la resistència a la corrosió dels productes de rosca és molt necessària.

Per a diversos tipus i mides de màquines, per tal d'adaptar-se a la màquina, els nostres clients han de comprovar les mides i els tipus del buje quan es selecciona la inserció de fils de filferro, i també cal tenir en compte la condició de l'entorn perquè la La màquina pot anar bé, servir més temps i ser més segur.