Característiques de l'aplicació de la màniga de cargol auto-tapping

Per a alguns materials amb poca força superficial de contacte, com ara: ferro colat, metalls no fèrrics (coure, plom, zinc, magnesi), plàstic, baquelita, fusta, etc., els materials esmentats sovint són incapaços de suportar la força de tracció necessària, el que fa que el cargol Quan es carrega o descarrega, cada vegada que la duresa del material base no és suficient, danyarà el producte acabat en si, augmentant el cost de la indústria i problemes innecessaris.

Per resoldre aquests problemes en el passat, la indústria utilitzava principalment cargols de mida més gran (o més gruixuts). Aquest mètode de tractament va augmentar el cost de fabricació i no va aconseguir resoldre'ls d'una vegada per totes, la qual cosa pràcticament va reduir la competitivitat del mercat. L'ús de "ITC auto-tapping roscat arbustos" pot resoldre completament aquests problemes, reduint així els costos i millorant la qualitat.

1) Material: acer inoxidable (SUS303, SUS316), acer al carboni (acer de tall ràpid)

2) Metalls no fèrrics com coure, alumini, zinc, magnesi, plàstic, etc. A causa de la força insuficient del material base, el producte acabat és sovint fàcil de col·lapsar, el que afecta la qualitat del producte. L'ús d'arbustos auto-tapping pot millorar el producte La qualitat.

3) El sistema d'arbustos roscats auto-tapping no necessita tocar el fil per endavant, es pot cargolar directament en el material base per formar la superfície del fil, i la mida original del fil que s'ha trencat es pot mantenir. És econòmic. Per a nous productes, els fils es poden afegir Força, evitar que els cargols afluixin, i millorar el grau de producte (en països avançats a l'estranger, ha estat àmpliament utilitzat en la indústria de l'automòbil, sistema de trànsit ràpid, subministraments militars, electrodomèstics, maquinària de construcció, màquines d'oficina, productes electrònics, etc., i ha estat reconegut per la majoria de les indústries i l'adopció massiva)

4) L'avantatge dels arbustos autotascitats és que els materials més suaus s'instal·len sense la consideració de coeficient elàstic i no es veuen fàcilment afectats per condicions externes.

Self-Tapping Thread Insert