Aplicació del fil de filferro inserir

Aplicació de filferro fil Insereix és molt àmplia, per exemple, fabricació de motlles, maquinària i producció de la metal·lúrgia, fabricació de productes electrònics, construcció, automoció, indústria militar, productes de la indústria aeroespacial de fabricació, navegació, indústria de la maquinària d'alta velocitat, i així successivament, que són parts tots comunament utilitzades del cargol tancament.

Insereix un fil de filferro es pot utilitzar per a maquinària d'Enginyeria Química, maquinària minera, vaixells, vehicles i altres equips, prevenció de la corrosió de pern en un ambient humit per un nus oxidat molt temps per a extracció fàcil pel servei. Filferro fil Insereix pot ser utilitzat per l'aviació, aeroespacial, militars, requereix el factor d'alta seguretat, evitant el forrellat solt. Filferro fil Insereix es pot utilitzar per a instruments de precisió i equips costosos per evitar dany material degut a cargolar.

Aplicació de filferro Insereix de fil en el fil de rosca interior en la reparació de danyat, com a mitjà de reparació de fil, fils danyats pot reparar ràpidament i eficientment. Aplicacions típiques: cargol forat reparació després ensopegar de diverses parts importants, com ara la reparació de forat de cargol de plantilla de màquina d'injecció. Reparació de forat de cargol de cilindres de motor, etc.