Hi ha efectes sobre la rosca d'alumini després d'instal·lar la inserció de fils?

Hi ha efectes sobre la rosca d'alumini després d'instal·lar la inserció de fils ?

En l'actualitat, hi ha moltes indústries relacionades amb l'alumini que utilitzen inserció de fil d'acer inoxidable per millorar la força de connexió del forat de fil, i funciona? Aviseu-nos més sobre la inserció de filferro de filferro.

Pel que fa als equips de precisió en la indústria de les telecomunicacions militars, aeroespacials i moderns, cal reduir la qualitat de l'equip. Mentrestant, cal garantir la dispersió de calor, els dissenyadors solen adoptar materials d'alumini en comptes de negres en disseny estructural, però hi ha molts desavantatges quan s'utilitza un material d'alumini amb una resistència inferior a l'acer i la menor resistència a la connexió afecta l'ús. Depenent de la condició suau de l'alumini, la rosca en algunes parts necessària per instal·lar-se i eliminar amb freqüència és fàcil de danyar, de vegades, -Després de la màquina. Per tant, la solució del problema de connexió del fil d'alumini és un assumpte important. Adoptar un tractament tèrmic o afegir factors d'aliatge per millorar la força d'alumini és una bona idea, però encara no és suficient per a un fil que necessiti una capacitat de connexió més alta. .

La mànega de filferro d'acer inoxidable, també coneguda com inserció de rosca de filferro o rosca, es bobina en bobina després de laminats en fred, la qual cosa pot reduir la torxa del 90 per cent provocada per la fricció del cargol, per tal d'obtenir un màxim de parell de tensió prèvia i força de tensió amb un mínim el parell d'aplicació de la tapa i impedeix que el cargol es solteixi, al mateix temps, utilitzant inserció de cargol a l'entorn d'alta temperatura pot reduir l'estrès tèrmic i evitar que el fil s'enganxi o dany i la precisió del fil pot arribar a 6H o fins a 5H. La prova mostra que el roscat la inserció pot protegir de forma efectiva la rosca interna i millorar dràsticament la propietat mecànica del fil intern, que perllonga el període de servei, quan es cargola una bobina en un forat de rosca d'alumini,

free-running-06.jpg