Comparació entre inserció de filferro i inserció automàtica

Tant la inserció de rosca de filferro com la inserció automàtica són elements de fixació els avantatges comuns eviten el desgast del fil després de la instal·lació, millorant la resistència a la corrosió, augmentant la resistència al desgast, resistència a la calor i anti vibració. A més, els dos tipus d'inserció poden reparar forats de rosca dañats o despullats.

  1. Comparació d'aspecte entre inserció de cargol i inserció automàtica.

La inserció d'autoaprenent és un sujetador d'estil d'una sola peça, segons la seva forma, es pot dividir en dos tipus: tipus de ranura de tall i tres forats de forma rodona. I el tipus de tres forats rodons també es pot dividir en dos tipus, sota la condició prèvia de la mateixa mida; el més curt sempre es denomina inserció automàtica 307, i el més llarg sempre es diu 308 inserció automàtica, pel que fa al tipus de ranura de tall, és En general, truqueu a la inserció de tapping de 302self.

2. Comparació de materials entre el rodet de rosca de fil i la inserció automàtica

El material d'inserció roscada és de 304 d'acer inoxidable i el material d'inserció automàtica és d'acer inoxidable i acer al carboni.

3. Comparació d'instal·lació entre les dues insercions.

Durant la instal·lació, no és necessari utilitzar el toque, ja que l'inserit automàtic té capacitat d'autoaplicació; pel que fa a la inserció de filferro, perquè es fa rodar mitjançant filferro d'acer inoxidable, per tant, quan instal·leu insercions, cal tocar.