Desenvolupament i característiques d'inserció de filferro

Les peces d'automoció de la rosca de filferro sovint es vibren, cosa que requereix una força d'acoblament especialment elevada. Si les dents roscades i l'enlairament en les parts importants poden conduir a greus conseqüències, cal fer una inspecció i una reparació oportuna. 19.jpg


La inserció de filferro és un nou producte de rosca de rosca, el seu mètode de fabricació és diferent del mètode tradicional de processament de fil, i el mètode d'inspecció és diferent del fil comú. en el mesurament del fil, la definició de la tolerància del fil estàndard, la forma d'estructura i el paràmetre són la base de la selecció del mètode de mesura, la seva mida d'aplicació es determina mitjançant un mètode d'inspecció complet. la forma d'estructura i el requisit tècnic de la inserció de fils de filferro són diferents del fil comú, la seva precisió i el seu rendiment estan formats per molts factors.


Segons l'entorn de producció d' inserció de fils de filferro , les condicions de treball, l'equip bàsic es pot configurar amb el material comú de fixació de rosca; Els sujetadores de fixació, com els sujetadores de bloqueig, requereixen materials d'alt rendiment per a una major resistència i estanquitat.