Tancament electro galvanitzat

El revestiment de zinc és de baix cost i fàcil de processar. Les capes electro galvanitzades són anoditzades per a sujetadores d'acer i poden proporcionar protecció electroquímica. El gruix de la capa electro galvanitzada generalment és de 5-12 μm. Després del tractament de passivació de cromat, el seu funcionament contra la corrosió es millora considerablement i pot resistir la prova de spray de sal neutra de 48-96h. Per tant, la galvanització s'ha utilitzat àmpliament en el sostenidor roscat.

El galvanoplàstia de zinc és el mètode de tractament de superfícies més comú i la tecnologia de processos en la fabricació de productes de fixació.

La capa electro galvanitzada és un recobriment típic d'ànode, principalment utilitzat per millorar la resistència a la corrosió del substrat. A causa del seu gruix de recobriment prim, s'utilitza principalment per a la protecció contra la corrosió superficial en condicions ambientals generals.

Després del tractament de passivació de cromat, el seu funcionament contra la corrosió es millora notablement, i es pot utilitzar una excel·lent capa de galvanització de zinc per a la protecció exterior neutra, però el rendiment anticorrosiu és pobre en l'ambient industrial sever i el clima costaner.

El mètode i la tecnologia de tractament de superfície de zinc galvanitzat, de baix cost, estable i fiable, fàcil d'usar. Tanmateix, és molt probable que es produeixi una fragilitat d'hidrogen, de manera que la deshidrogenació s'ha de realitzar immediatament després de la electro galvanització. A més, la mala resistència àcida i alcalina, el curt temps de corrosió i la protecció ambiental de baix procés.