Característiques i especificacions del fil de filferro de forquilla general de cèrcols

Les insercions ordinàries de fils de filferro de forats cecs són una espècie de sèries gruixudes tipus de simetria tipus inserció de fils de filferro cecs comuns, que tenen un diàmetre nominal de 3 mm a 39 mm i una alçada de 0.5mm a 4mm. És adequat per millorar la força dels forats de cargol de materials de baixa resistència, com ara aliatges d'alumini, aliatges de magnesi, aliatges de coure, planxes i no metalls, millorant la força de fatiga dels cargols i reparant forats trencats.

El paràmetre de rosca nominal i especificació d'inserció de fils utilitzat aquí es refereixen al diàmetre nominal del fil i l'especificació de fil del fil intern format després de la inserció del filferro es cargolar a la rosca interna especificada a GB / T24425.5. Les insercions de fils de fil especificades no tenen capes de muntatge. Quan estigui instal·lat, utilitzeu un trepant i una eina especial per enganxar i filar les insercions del filferro als fils interns. Els fils interns formats tenen fils incomplets amb un to de no més de 2 vegades.

A més, les condicions tècniques dels insercions de fils de cable han de complir amb les disposicions pertinents de les disposicions de GB / T 24425.6, en cas contrari no es podran utilitzar a la fàbrica.

盲孔螺套3.jpg