Com triar una inserció de fils amb més qualitat.

Sempre es diu que el que ha comprat mereix quant ha pagat, en el mercat d' inserció de fils , el preu de la inserció de filferro és diferent. Alguns clients poden pensar que realment poden comprar la bobina amb alta qualitat a un preu més baix, però finalment, el material de la inserció del cargol no és real SUS304, o la precisió del filferro d'acer inoxidable no pot superar l'estàndard, encara que la bobina no pot Esteu instal·lats. Per tant, heu de comprar inserció de cargol d'acer inoxidable d'alta qualitat de nou, cosa que us fa pagar més i perd molt més de temps, amb el temps, ha perdut molts beneficis, cosa que en realitat provoca molts problemes no desitjats.

El bufó de rosca de compra no és el mateix que comprar altres articles a Taobao, on els productes es divideixen en una imitació única i autèntica, element autèntic a un preu elevat, trieu una alta imitació, encara podeu utilitzar-lo. Tanmateix, com tots sabem, les insercions roscades s'utilitzen àmpliament en les indústries d'enginyeria, militars, aeroespacials i altres que requereixen majors, si els productes necessaris no poden arribar a ser estàndards, es descartaran. Llavors, com comprem inserits roscats amb millor qualitat? Seguiu aquests consells per fer referència:

a. Assegureu-vos que el material de la inserció sigui SUS304.

b. Comproveu si la rosca externa del casquet està dins de la norma internacional.

c. Comproveu si la precisió del cable d'acer inoxidable arriba als 6H.

d. Comproveu si la superfície de la inserció del cargol és neta.

e. Observeu la profunditat de la malla al tang.

Espero que els consells abans esmentats siguin útils per a vostè, si voleu obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina d'inici: www.delicoil.com.

钢丝螺套.jpg