Com triar una inserció de fils de filferro

La inserció de fils de filferro és un nou tipus de fixacions internes roscades, una nova tecnologia per a la reparació i enfortiment de fils interns. Normalment és una bobina d'espiral formada amb filferro d'acer inoxidable en forma de diamant d'alta resistència en forma de diamant**. Un cop establert el cargol de filferro, es pot formar un fil intern estàndard d'alta precisió, i el seu rendiment és millor que el fil intern format per tocar directament. Les insercions de fils de filferro estan incrustats en els forats roscats de materials d'enginyeria de baixa resistència com alumini, aliatge de magnesi, ferro fos, acer de vidre, plàstics, etc., i poden formar fils M, MJ estàndard, amb alta resistència a la connexió, resistència al terratrèmol, resistència a l'impacte i resistència al desgast. I pot dispersar l'estrès i protegir el fil de la base, que allarga enormement la vida útil de la base.

El diàmetre de la inserció de fils de filferro d'estat lliure és lleugerament més gran que el diàmetre del forat roscat a instal·lar. En muntar, la inserció de fils passa per l'anell guia de fils de la clau d'instal·lació a torsionar perquè el seu diàmetre es faci més petit i entri en el forat roscat. Després de la instal·lació, el filferro La màniga de cargol produeix un efecte d'expansió semblant a la molla, fent-lo fermament fixat en el forat roscat.

Les aixetes per a flauta espiral són més adequades per al processament de fils de forat cec, i les fitxes es descarreguen cap enrere durant el processament. En processar metalls fèrrics, trieu un angle d'hèlix més petit, generalment al voltant de 30 graus, que pot assegurar la força de les dents helicoïques. Quan es processen metalls no fèrrics, l'angle de l'hèlix ha de ser cada vegada més gran, generalment al voltant dels 45 graus, de manera que pot ser més nítid en tallar.