Com triar el vostre propi cargol roscat

1. Les opcions de tractament de superfícies: els casquillos roscats es troben instal·lats en alguns entorns especials, que poden millorar la capacitat anticorrosiva dels forats del cargol.

2. L'ús de les opcions de rendiment: tipus d'autocontrol i tipus de funcionament gratuït. Un cop instal·lat el casquet roscat d'auto-bloqueig a l'orifici del cargol, el cargol, el cargol i el cargol del cargol poden ser especialment bloquejats i afluixats, i s'utilitza sovint a l'orifici del cargol amb una forta vibració mecànica.

3. Hi ha l'elecció del casquet roscat amb el cargol de la cua i el casquet roscat sense cap mànega de cua: els dos coixinets de rosca d'acer s'instal·len a la velocitat, i el casquet de rosca d'acer inoxidable és, òbviament, ja al tipus de cua. Atès que el casquet de rosca d'acer tipus tailless no té cap opció direccional durant la instal·lació, el tipus de cua només es pot instal·lar en una sola direcció; Un cop finalitzada la instal·lació, el buit de rosca amb fil de tipus de cua també necessita utilitzar eines per eliminar el mànec de la cua de muntatge. Si el cargol és un forat cec, també cal utilitzar una eina per treure el mànec de la cua de muntatge. Per a aquests procediments complicats, el tipus tailless no existeix. Si el vostre producte requereix una gran quantitat de coixinets roscats, us recomanem que seleccioneu un coixinet de rosca d'acer inoxidable per a la instal·lació, estalviant temps, esforç i velocitat.

4. El casquet del filferro es selecciona segons el material: acer inoxidable 304, aliatge Inconel X750, aliatge de bronze fosforós, aliatge de titani, Nitronic 60TM.

5. Selecció de subprocessos: tacs roscats d'acer metàl·lic i tacs roscats de polzades d'acer.