Com mantenir després de fer servir la inserció del filferro?

La inserció de la inserció del filferro també s'anomena inserció de rosca, que és una eina per tocar el material. La inserció del filferro d'inserció aquí és una eina especialment utilitzada per a la instal·lació i enrotllament de la inserció de fils de filferro, i és diferent del tap estàndard estàndard. Els taps freqüents són tacos de ranura recta, taps de ranura en espiral, taps d'extrusió, taps de cargol, etc., mentre que els taps de cable d'ús habitual són generalment taps de ranura recta i taps de ranura en espiral, i els taps de ranura recta tenen un bon funcionament de propòsit general, les dents poden xifrar automàticament la funció, la precisió de la rosca en espiral és relativament alta.

1.En el moment de tocar, la cara de la cara ha de ser achaflanada; el cable de rosca ha de ser coaxial amb el forat de la peça; quan comença a tocar, la pressió axial s'ha d'aplicar de manera que es pugui tallar la tapa del filferro i, després d'algunes revolucions, la força axial ja no es requereix.

2. Quan la part de calibratge que toca el cable introdueix l'orifici del cargol, cada torn de cambra tornarà 1/4, 1/2 volta per fer que el xip es trenqui i baixi. Quan toqueu el forat, cal sortir sovint de l'aixeta per a l'evacuació de xip.

3. Quan toquis sobre les peces de treball d'acer, hem d'afegir un fluid de tall per tocar les peces de ferro fos, també es pot afegir una mica de querosè. Després d'utilitzar el primer atac, utilitzeu dos aixetes i tres aixetes, i heu de cargolar l'aixeta en el forat del cargol.

4. El final de la peça s'ha de xaflar quan s'enfronti, la cara del punteig ha de ser perpendicular a l'eix de la peça; la pressió axial s'ha d'aplicar al principi de la taca, i la pressió de rotació hauria de ser més gran; quan el fil es talla a la peça, no afegiu pressió.

5. Quan toqueu per tal de tallar el xip trencat, descàrrega de manera oportuna, sempre hem d'invertir les dents de rosca.

6. La peça de treball s'ha de fixar amb fermesa al clip, fixació; quan el cable s'apagui, no toqueu el toc del lloc, amb un pinça o un punxo de mostra, i haureu de usar ulleres de protecció quan estiguin trencades.