Com eliminar la menta rosca després d'instal·lar-la al forat del cargol?

La beath rosca és una fixació rosca interna i externa d'alta resistència, utilitzada principalment en el forat de cargol per protegir el fil intern dels materials de baixa resistència del desgast i la corrosió. Shenzhen Jinyongan Industrial Co, Ltd proporciona un gran nombre de beina rosca i eines d'instal·lació de suport Eines desmuntades, etc.

Durant el procés d'instal·lació de la menta rosca, a causa de l'excessiva força axial de la clau d'instal·lació en la menta rosca, la menta rosca salta dents o sivelles; o la beath rosca s'instal·la en el forat de cargol, perquè triga massa , I la beath rosca ha estat sota força d'expansió, fent que la beath roscat perdi la força d'expansió i es perdi. A continuació, cal utilitzar una eina d'eliminació de beina rosca per eliminar la màniga rosca de filferro i instal·lar una nova beina rosca.

El mètode d'eliminació de la funda rosca és el següent: inseriu l'eina d'eliminació de funda rosca-el desenllaçador al forat de cargol a eliminar, i després utilitzeu un martell per alinear l'eina d'eliminació de funda rosca i colpejar-la bruscament perquè la fulla del desenllaçador es pugui tallar en la funda rosca, a continuació, torçar l'eina d'eliminació en sentit antihorari fins que la funda rosca es torça.

Self-Tapping Thread Insert