de propietat industrial d'encaix de rosca de filferro

1. la capacitat de càrrega i la força Acie Law de la rosca de cargol addicional de connectar la rosca interna entre el cargol i la una, i eliminar el parell de torsió del cargol i l'error del model de la rosca interna, pot ser distribuït de manera uniforme en cada volta per augmentar la interna fil i reduir la força dels cansats.

2. resistència a: la conque està fet de filferro d'acer laminat en fred extremadament dur, i la superfície en espiral és hrc43 ~ 50, la superfície del mirall (Karida pot ser 2 ~ 4 μ m) de menys de 90%, a partir del parell mínim cargol espiral al parell màxim i el cargol de tracció, evitar que els cargols perquè la qualitat de

3. Resistència a la corrosió: la resistència a la corrosió del filferro d'acer no és excel·lent, de manera que pugui assegurar el sexe pot ser en molts materials i per sota de la condició de la constant, de manera que el grup de puntes de rosca de filferro no habitarà i l'òxid .

Resistència 4. calor: encaix de rosca de filferro pot ser de mort o lesió mitjançant el bloqueig de fil a alta temperatura.

5. El insert de rosca de filferro també té les característiques de material de Sheng: en comparació amb l'estàndard aplicable universals, sota el mateix article fort, la carcassa d'acer no s'utilitza per a la millor flexió disponible, i es pot seleccionar amb una grandària petita i alta cargol, que pot reduir el pes i el producte de volum.

És per això que hi ha un munt de bona energia sexual, encaix de rosca de filferro pot ser àmpliament utilitzat en la indústria en el camp de la producció.

19.jpg

20.jpg