Bloqueig avantatge de rendiment de beina de cargol

Característiques de la beina roscada utilitzant primavera de tensió, es infermera conjunt dins d'un fil principal i el compromís de fil de l'equilibri de càrrega dinàmica i estàtica, pot augmentar la força del fil sencer, aconseguir l'efecte millor bloqueig.

Bloqueig cargol boixa cargol de bloqueig en el forat de fil, quan són sotmesos a vibracions i impacte, a manera que el cargol no està solt de caure, tancant l'actuació de mecanismes de l'habitual. Bloqueig cargol amb repetit desmuntatge sense reduir el fil parell, però també tenen major facilitat d'ús. Acer inoxidable rosca casquets amb propietats fixes, és àmpliament utilitzat en la producció industrial.

Retrocés insercions són precisió formant de rotlles de filferro diamant, per les discussions internes i externes concèntrics, amb radialment corbada d'instal·lació tiradors en un extrem. Estat lliure és la beina roscada diàmetre fil intern més gran que el seu muntatge, muntatge instal·lació eina instal·lar maneta parell fa seu diàmetre de bobina de plom de contractats per entrar anticipadament amb una jaqueta amb fils elàstics especial