El manteniment de rutina d'aixeta

Hem de prestar atenció als següents aspectes quan s'utilitza l'aixeta :

1. Per aixamfranar del cop, el roscat d'inici ha de ser pressionat a la pressió, de manera que l'aixeta en unes poques voltes ja no serà necessari.

2. Després de la departament de calibratge de la prudència ha entrat en el forat del cargol, la quarta, 1/2 voltes es retornarà a la fundació de cada mitjà cercle de rotació, de manera que es reduirà la suiduan de xip; Quan el forat és portat al forat, sempre surti de l'aixeta per mantenir l'aixeta.

3. quan tapping en la peça de treball grup d'acer, una mica de querosè es pot afegir al fluid de tall de ser explotat en la peça de ferro fos; Després d'usar el tougong, quan s'utilitza el segon atac i Sangong, l'aixeta ha de cargolar.

4. Al final de la peça de treball, l'extrem de la peça de treball serà xamfrà, i el fil de tall cara d'extrem del dau és perpendicular a l'eix de la peça de treball; Conjunt de seda al començament de la pressió, la pressió de rotació ha de ser més gran; Quan tall fil de morir talla el fil en la peça de treball, no afegeixi pressió.

5. Quan s'utilitza conjunt de seda per fer la suiduan de xip, esprémer en temps real, l'encuny de tall de rosca es deu sovint invertida.

6. La peça de treball ha d'estar fermament en la pinça i l'accessori; Quan l'aixeta està trencat, no toqui la zheshichu amb la mà, jiazan ús o yangchongti, i el desgast del cable quan es trenquen.

一体 丝锥 .jpg

直 槽 丝锥 1.jpg