Cargol selecció factors a considerar

Inserció de fil de filferro solia tenir en compte els factors següents:

1, acompanyat d'un fil de filferro inserir formes de línia de producte de disseny sota diferents condicions de metall base triar diferents variables conjuntament amb cargols.

2, la resistència a la cisallament del material que figuren en el valor numèric és la temperatura, aquest valor és molt menor a altes temperatures, selecció ha de fer els càlculs necessaris.

3, per assegurar que el seleccionat fil complir plenament amb els requeriments de la norma de disseny.

4 la força real de resistència a la tracció, cargols, especialment en baixa intensitat de nivell, que el calibratge de valor nominal

Filferro fil Insereix és un tipus de fixacions roscades, muntatge de productes per satisfer fil intern de normes internacionals alta precisió, seu rendiment millor que prémer el cargol. Filferro fil Insereix gradualment consciència d'empresa, aplicació de filferro fil Insereix ha estat més àmpliament. Taula equipat amb un fil de filferro Insereix línia de productes per al dissenyador sota diferents condicions segons cargol de metall base amb l'estat de cargols d'ajust per triar diferents conjunts. Cargol forat reparació després ensopegar de diverses parts importants, com ara la reparació de forat de cargol de plantilla de màquina d'injecció. Reparació de forat de cargol de cilindres de motor, etc.