Selecció i aplicació de fil de filferro inserir

Filferro fil insert incrustat en l'alumini, aliatge de magnesi, fil de ferro, vidre, plàstics i altres materials d'Enginyeria de baixa intensitat en el forat de fil, poden formar un estàndard M, MJ repartiment és força alta connectat, funció de terratrèmol resistència, resistència als impactes i resistència al desgast i pot dispersar l'estrès protecció matriu fil, en gran manera allarga la vida de la matriu.

Filferro fil inserir diàmetre que l'estat lliure muntar forat roscat diàmetres són lleugerament més grans, quan muntatge el filferro després d'instal·lació estirades cargol rosca guia anell parell essent més menut de diàmetre, en el forat del cargol, després d'instal·lat, té un paper similar de l'expansió primavera filferro fil inserir per tal que s'arregla fermament en el forat de fil.

Espiral fluted aixetes per forat cec processament de fils, que processa tros retrocedir fora. En el moment de processament de metalls ferrosos, menys opcions per triar angle hèlix més petita, uns 30 graus, es pot garantir la força de dents helicoïdals. Quan metalls no fèrrics de processament, elecció de l'angle de hèlix menys, uns 45 graus, així que pot ser agut quan tall.