La inserció de rosca automàtica és de bona qualitat i es pot utilitzar per a diverses aplicacions de productes

La inserció de fil d'autocongelament està fabricada en material d'acer inoxidable d'alta resistència 304. Compta amb un rendiment de protecció de fil d'alta resistència. Després de la instal·lació, es pot millorar la vida útil del cargol. El disseny de forma única de la inserció de rosca autocongelat té més d'un fil de rosca de les dents rectes inserint un o més cercles d'anells de tancament de rosques poligonals. La inserció de fil d'autocongelament pot proporcionar la funció de bloqueig als fils dels forats del cargol. El rendiment de bloqueig de la inserció de rosca autocongilant pot bloquejar els perns per evitar que s'apropen sota vibracions greus o canvis de temperatura.

L'inserció de fil d'autocongilament es pot utilitzar de forma repetida i es manté bloquejat. Per a la vida útil, consulteu les especificacions pertinents. Les insercions de fils de fils de bloqueig tenen un disseny especial i també asseguren la vida útil dels fils interns del rosca de cargol. A més, la inserció de fil d'autocongció també pot realitzar diferents tractaments superficials.

Les insercions de fils de filferro de bloqueig també vénen en una varietat de paquets de productes diferents, com ara: cintes alimentadores de borsa / cartró / disc. També podem millorar les eines manuals d'instal·lació, les eines d'instal·lació elèctriques o pneumàtiques, etc. Finalment, les insercions de filferro d'autocongilació també estan disponibles en diferents formats de fils com Metric, UNC, UNF, etc.