Auto-copets fil boixa indústria súper actuació d'aplicació

Auto-copets boixa fil es pot utilitzar en alumini, magnesi, fusta, plàstics, cautxú i altre força baixa deformable i materials Tous, per evitar relliscades, escaldada, dents malament i augmentar la força de la connexió.

Auto-copets boixa fil es pot utilitzar per parts de cos prim que requereixen fortes connexions i pot augmentar el diàmetre del forat de cargol, augmentant la zona força.

Auto-copets boixa fil es pot utilitzar per a la fixació de connexió fràgil i trencadís de ceràmica, baquelita, vidre, etc. per millorar les condicions de connexió i prevenir eficaçment chipping.

Auto-copets boixa de fil es pot utilitzar en forats de cargol que s'alternen sovint per evitar el desgast del fil i ampliar la vida útil.

Auto-copets boixa fil pot ser utilitzada en productes químics de maquinària, vaixells, vehicles, màquines de mineria i altres equips per evitar el fenomen de corrosió Roya pern en un ambient humit a llarg termini, fàcil d'eliminar quan manteniment.

Auto-copets boixa fil pot ser utilitzat en aeronàutica, aeroespacial, militars i altres llocs on es requereix ser alt per evitar despreniment de cargols factor de seguretat.

Auto-copets boixa fil es pot utilitzar per a instruments de precisió, metres i valuós equip per evitar dany material per cargols solts.

Auto-copets boixa fil pot ser utilitzat per la maquinària que es fa malbé a causa de dany d'un forat de cargol, com el cos de motor, maquinària tèxtil, diversos components d'alumini, eines de torn i etc..