Alguns detalls de la instal·lació d'un casquet roscat amb una clau simple

Per a la instal·lació del casquet roscat, solem utilitzar la clau de muntatge de la mànega i la senzilla clau d'instal·lació per instal·lar el casquet roscat. Avui parlarem dels detalls sobre la instal·lació del buit roscat. Introduïu el casquet roscat a la clau de muntatge, inseriu l'empunyadre de muntatge a la ranura de la barra de la guia i gireu el mànec de la llanta de muntatge, de manera que el buit roscat quedi atornit a l'orifici inferior roscat a través de la rosca de guia de la clau de muntatge i quedi 0.25-0.75 volta del fil de superfície.

  Quan s'instal·la una petita quantitat de casquet roscat i 14 x 2 o més caputxa roscada gruixuda, es pot instal·lar amb una eina simple de capçal tipus "T" o capçal roscat, i vés amb compte de no aplicar una gran força axial a la palanca de muntatge roscada ordre d'anti- "desordre".

Utilitzeu claus de muntatge elèctriques o pneumàtiques semiautomàtiques per a una instal·lació ràpida i fiable a les línies de muntatge o en la instal·lació ràpida del buit roscat.

Després de la instal·lació del coixinet roscat, per comprovar el nivell estàndard de precisió del forat del fil interior format, es pot utilitzar l'indicador de nivell de nivell corresponent per a la seva inspecció. Excepcional per al tancament de rosca intermedi i roscat.