La màniga roscada d'acer inoxidable és un fixador intern roscat d'alta precisió

La màniga roscada d'acer inoxidable és una mena de fixacions internes roscades d'alta precisió, també conegudes com a mànigues roscades de filferro, mànigues roscades, bràquets i mànigues de filferro. Es tracta d'un nou tipus d'acoblament intern roscat d'estructures mecàniques modernes, utilitzades principalment per millorar les connexions internes roscades. Resistència i prevenir danys interns de fils amb antelació en peces de producte.

Som especialistes en la producció de mànigues de cargol d'acer inoxidable d'alta qualitat amb especificacions completes i preus raonables. Al mateix temps, també som un agent de mànigues de cargol d'acer inoxidable importat. La màniga roscada d'acer inoxidable és un fixador de rosca interna d'alta precisió, un cos concèntric semblant a la molla de fils interns i externs processats per filferro d'acer inoxidable d'alta resistència i en forma de diamant d'alta precisió**, inlaid amb alumini, magnesi, plàstic d'aliatge de coure, acer de vidre, etc. En els forats roscats de materials d'enginyeria de baixa resistència, es poden formar patrons estàndard de cargol M, MJ, i la precisió pot arribar a zones de tolerància 6H, 5H i 4H. Té les funcions de millorar la força de connexió, la resistència al xoc i la resistència al desgast, i pot dispersar l'estrès per protegir el fil de la base, que allarga enormement la vida útil de la base.

La màniga roscada en acer inoxidable també es pot utilitzar com a mètode de restauració quan el fil de matriu original es triplica o es desordena, per evitar que tota la matriu es desballesti, i el manteniment és convenient, ràpid i econòmic.

Quan els equips importats o fils mecànics de polzada s'han de canviar a fils mètrics a causa del subministrament de recanvis, és convenient i ràpid utilitzar mànigues roscades d'acer inoxidable per realitzar forats mètrics ←→ polzades roscats.

Els productes de màniga roscada d'acer inoxidable s'utilitzen en maquinària d'aviació, aeroespacial, marina i automoció, maquinària de transmissió hidràulica, eines pneumàtiques, components pneumàtics, fibra química, tèxtils, maquinària **, instruments òptics, electrodomèstics, interruptors d'alta tensió, reparació automàtica i altres indústries S'ha utilitzat àmpliament en productes i equips.