Inserció sense tangs en inserció de filferro

"Inserció sense tangs" també s'anomena "inserció de fil de fil de muntatge" i és una mena d'inserció de filferro.

No hi ha insercions de fils de filferro de fils de muntatge que tinguin una ranura similar a la forma de ganxo dels dos extrems. En instal·lar les insercions sense tang, s'utilitzen eines especials d'instal·lació. No cal distingir la direcció de les insercions. Es pot instal·lar directament. La inserció de la rosca de la cua és incomparable amb inserts tangles d'aquesta manera, millorant així l'eficiència del treball. I a causa de que la inserció sense tangs no disposa de caputxa de muntatge, s'elimina el pas d'eliminar el cargol de muntatge, es millora l'eficiència del treball i es eviten completament diversos problemes causats per l'eliminació del cargol de muntatge.

La inserció tangless és un nou tipus d'inserció de fils desenvolupada sobre la base de la inserció del fil comú. L'inserit tangle supera les deficiències de la palanca de muntatge tradicional d'inserció de rosca i baixa eficiència d'instal·lació. No es pot controlar la part de la ranura de la rosca del filferro commom amb precisió, sinó que fa que el cicle no sigui fàcil de trencar o es trenqui fàcilment. Quan s'elimina l'identificador, la cua sobresurt fàcilment, que afecta el cargol i afecta seriosament la qualitat del producte. Després d'eliminar la cua, no és fàcil de netejar, i fàcilment provoca estancament. En casos greus, afectarà la qualitat de tot el producte.

Al mateix temps, les insercions tradicionals de filferro influeixen seriosament en l'eficiència de la producció quan instal·leu l'identificador i la instal·lació és lenta. La inserció sense tangs adopta una eina de muntatge rotatiu, que té en compte l'eficàcia de la instal·lació i, al instal·lar-se sense treure la mànega i no és direccional.

tangless1.gif