L'avantatge de fil insercions

Filferro fil insercions són comuns en la indústria. A causa de la seva actuació excel·lent fil de reparació, formen l'alta resistència, resistents al desgast, alta precisió estàndards fils interns, i les seves aplicacions convertit en més extens. Amb el reconeixement gradual dels EUAcióde filferro fil prospectes per empreses industrials, la gamma d'aplicació de filferro fil insercions serà més ampla i més ampla.Insereix un fil de filferroté els següents avantatges:

1.Avantatges del cable cargol màniga 1. Millorar les condicions de connexió i augmentar la resistència tenint capacitat i fatiga de la connexió rosca: la roscainsercions de filpot eliminar l'afinació i la desviació de forma de dent entre el cargol i el forat de cargol, per tal que la càrrega es distribueix uniformement, millorant el fil. La càrrega portar força capacitat i la fatiga de l'articulació. Es pot utilitzar per a la fixació de materials durs, trencadisses i fràgils com baquelita, ceràmica i vidre. Prevenir eficaçment la fragmentació.

2. portar resistència, resistència tèrmica i resistència a la corrosió: a causa de l'elevadíssim acabat superficial de la funda de cargol de filferro, efectivament pot reduir la fricció entre els fils internes i externes, i el material propi té alta temperatura resistència i la resistència a la corrosió. . Es pot utilitzar en parts que són freqüentment desmuntat i instal lat i en forats de cargol que s'alternen sovint per estendre la vida útil.

3. augment força superfície: es pot utilitzar per a peces de cos prim que requereixen forta connexió sense augmentar el diàmetre del forat cargol.

4.Estendre la vida de servei: des que la màniga amb fils d'acer està fet d'acer inoxidable i té alta duresa; s'augmenta la força, i s'eviten el tret i el fenomen desorganitzadors.

5.Anti-òxid: Les característiques del material cargol filferro propi i la seva superfície són molt suaus. S'utilitza en ambients severs, com ara la humitat i la corrosió. Que no s'oxida la base aparellament i evitar que es substitueixin el substrat car a causa de l'òxid del forat roscat. pèrdua. Pot ser utilitzat en la indústria química, l'aviació, equipament militar i altres llocs on es requereix alta factor d'assegurances.