Els avantatges d'inserir fil

Els avantatges


a.

Prolongar període sevice. A causa de material d'acer inoxidable, la força de boixa és més gran, que pot fer el període de servei de fil suau ser vegades deu o cent vegades més llarg que abans. Augmentar la seva força per tal d'evitar relliscades i trastorn fil

b.

Millorar la connexió. Abailable material força suau o baix, com ara: d'alumini, megnesium, aliatge de metall, fusta, plàstic, goma i així successivament, cargol inseriu pot impedir-los relliscar o lesionar.

c.

Ampliar la superfície de l'estrès. La bobina pot ser adequat per a prim màquina base que exigeix vinculació ferma i diàmetre prim.

d.

Optimitzar la condició de likage. Augment de vinculació força i resistència de fil. Utilitzant filferro fil Insereix pot minimitzar la diferència de to de fil i fil forma. distribució uniforme de l'estrès pot augmentar la vinculació i la força, que està disponible per a ceràmica, baquelita, vidre i altres materials fràgils.

e.

Efecte a prova de rovell. El material i la superfície llisa de roscatge Insereix pot evitar trencar la màquina que és cauesd per l'òxid per reduir el cost que ha s'ha utilitzat en el canvi d'una màquina nova i car, quan la màquina és posat en humit i erosió entorn dolent. Disponible a industriy químic, aeroespacial, equipament militar i altres situacions que necessiten major seguretat.

f.

Resistència de desgast, calor i a la corrosió. Devem a la superfície més suau d'inserir roscada, la fricció entre el fil intern i extern és menor i el material del cargol pot dificultar calor, cansat i corrosió amb èxit. Disponible al forat de fil que necessita per ser desmuntat o instal·lats amb freqüència per tal d'allargar el període de servei.

g.

Anti-cops i anti-folgança. L'estructura de l'auto boixa bloqueig pot tancar pern fermament en un forat de fil quan pateixen vibració dura i xoc. La seva naturalesa bloqueig és millor que altres aparells de bloqueig. Disponible per a instruments i aparells, hidroelèctrica precís i valuós, equipament Aerospacial, militar i altres situacions que necessita la major seguretat.

h.

Facilitar el manteniment. Quan equivocat apareix processament de fil o reparació interna fil, amb fil buhsing pot rescatar màquina pausa avall així com fer córrer normalment com de costum, que és econòmic. Com ara: motor dièsel, peces especials de tèxtils, peces d'alumini, torn i així successivament, només instal·lar el filferro rosca Insereix, danyats o descartat màquines pot executar bé una altra vegada.

m.

UNC i UNF intercanviar. Amb la boixa de cargol, canviant el tipus de la bobina de cable és molt fàcil, còmode i econòmic i prctical. Disponible per a productes importats i exportats.