Les capacitats d'inserció de fils

Les capacitats d'inserció de fils

La inserció de rosca és una nova tècnica del tancament de connexió, quan es vincula el cargol, una inserció de rosca pot millorar la connexió, els avantatges de la següent manera:

a. El casquet de rosca es pot utilitzar en materials tous, i pot augmentar la resistència al desgast de la connexió del cargol en gran mesura per evitar que es danyi el fil.
b. A causa de la flexibilitat de la inserció de filferro, es pot estendre la pressió sobre cada bobina de forma uniforme per eliminar la diferència entre el cargol i el fil i pot afeblir la vibració per augmentar la força de lligadura i la resistència al desgast del fil.

c. La inserció roscada d'auto bloqueig pot bloquejar el cargol en un orifici de rosca, que pot fer que el cargol sigui estable quan es pateixi una vibració, que és superior a l'aplicació normal de bloqueig.

d. La duresa de la rosca inserida és superior a la del cargol, per tant, quan es treu el cargol, el desgast serà baix, es pot utilitzar amb freqüència. S'ha informat que la resistència a la tracció de la inserció de la rosca és 7 vegades superior a la del cargol. Per tant, tot i que el cargol es trenca, la bobina encara no està malmesa.

10.jpg

20.jpg