Les característiques del material d'acer inoxidable

La relació entre la composició química principal de l'acer inoxidable i el rendiment de l'acer inoxidable

1. C pot augmentar la duresa i la força, el contingut és massa elevat reduirà la seva ductilitat i resistència a la corrosió.

2. Cr pot augmentar la resistència a la corrosió, la resistència a l'oxidació, el refinament del gra, augmentar la resistència, la duresa i la resistència al desgast.

3. Ni pot augmentar la resistència a la corrosió, la resistència a la corrosió, reduir la velocitat del treball en fred.

4. Mo augmenta la resistència, excel·lent resistència a la corrosió dels òxids i l'aigua de mar.

5. Cu facilita la formació de fred i redueix les propietats magnètiques.

Propietats del material

1. El material anterior està en un estat normal sense propietats magnètiques. 304M té una mida lleugerament magnètica (1.6u-2.0u aproximadament) després del treball en fred; 304 HC magnètics (1.01u-1.6u més o menys); El material magnètic 316 després del treball en fred és inferior a 1.01u.

2. Tots els materials tenen una bona ductilitat, fàcil conformació en fred, resistència a la tracció, resistència al rendiment, poden complir els requisits. (Resistència a la tensió Ts min700N / mm, Ys rendiment força min 450N / mm)

304M, 304HC, 316 tres tipus de materials són actualment un dels materials més utilitzats d'acer inoxidable austenític de 300 sèries. Les diferències evidents en els materials són les següents: Les propietats magnètiques del material després del treball en fred són 316 <304hc><> El material 316 és resistent a la corrosió química, la resistència a la fosa i la resistència a la corrosió de l'aigua de mar en comparació amb 304M i 304HC.

En resum, les característiques de les peces estàndard d'acer inoxidable són resistents a la corrosió, belles i higièniques, però la seva resistència i duresa equivalen a acer al carboni (grau 6,8) en circumstàncies normals. Per tant, els productes d'acer inoxidable no han de ser impactats, copejats, i s'ha de mantenir l'acabat superficial i la precisió dels productes d'acer inoxidable. Igual que l'ús de productes d'acer al carboni per exercir força, no pot exercir massa força i, a causa de la bona ductilitat de l'acer inoxidable, l'ús d'encenalls d'acer tendeix a adherir-se a les dents de la rosca, augmentant la força de fricció, fàcilment condueixen al bloqueig, i l'ús d'acer al carboni pot baixar fins i tot si es generen restes de ferro, cosa que dificulta la fixació de l'acer inoxidable.