L'elecció d'inserits tailless i self-tapping

Com triar la inserció del fil de la carpeta i les insercions d'autoaprenentatge? Quan instal·leu i sol·liciteu, heu d'instal·lar la inserció del fil de la carpeta o la inserció automàtica? Quin tipus de velocitat d'instal·lació és més ràpida i més convenient?

Tant les insercions de tailless com les d'autoaprenentatge són elements de fixació d'alta resistència. Quan estan instal·lats en forats per cargols de materials d'enginyeria de baixa resistència, es pot millorar la força dels forats del cargol, i es poden millorar els forats del cargol en la resistència al desgast, la resistència a la calor i la resistència a la corrosió. També pot millorar la vida útil dels forats de cargol del material de baixa tensió desenes o fins i tot centenars de vegades. Al mateix temps, ambdós tipus de productes de protecció de fils tenen la funció de reparar fils. Quan el cargol està malmès, es pot utilitzar per a la reparació del fil. A més, els preus dels dos no estan molt lluny.

La inserció de rosca tailless és un tipus d'inserció de filferro. Es tracta d'un sujetador roscat intern i extern que està fet de material de filferro d'acer inoxidable que es troba en forma precisa. La seva forma és primaveral. Hi ha tres tipus d'insercions de fils de fil: dents rectes, tipus de bloqueig de fils i tipus de maneta de cua. El tipus de mànega de cua no és una inserció de fil de cua, la seva velocitat d'instal·lació és molt ràpida, no hi ha direcció a la instal·lació, es pot instal·lar en ambdues direccions i els passos d'instal·lació només són un pas per completar la instal·lació.

La inserció automàtica és una espècie de sostenidor roscat integrat, hi ha 302 tipus, 307 tipus, 308 tipus tres tipus, el seu material és d'acer inoxidable i acer al carboni dos. La instal·lació també és molt senzilla i ràpida. La inserció d'autoaplicació té la funció de fil d'autoscatge. No és necessari fer servir un toc per tocar el fil durant la instal·lació, i es pot instal·lar directament en el forat del cargol amb l'eina d'instal·lació.