El concepte de disseny d'inserits de filferro utilitzats en el motor

Les parts coincidents del motor han de ser seleccionades amb bona qualitat per permetre que el motor exerceixi millor la seva eficiència en el treball quan es treballi. El mateix s'aplica als inserts de fils de fils dedicats al motor. Com que el material de les insercions especials de filferro per a motors són processats pertanyen a acer inoxidable. L'acer inoxidable general no té requisits de duresa, però requereix una duresa de HRC30 a 38, que augmenta la dificultat de processament.

Les insercions especials de fils de filferro en acer inoxidable, especialment per als forats petits i grans lots, a mesura que les aixetes penetren en el taló, una gran quantitat de dents participen en el tall alhora. L'eina no només està en contacte amb la peça de treball a la zona de tall, sinó també amb el seu costat inactiu i la peça de treball, que fa que les forces de fregament i tall siguin molt grans, la força de la punta de tall no és suficient i fins i tot tota la força de l'aixeta no és suficient. Això és especialment cert en el mecanitzat de motlles de filferro especial de diàmetre petit i dentat especial.

A més, les condicions de dissipació de calor, descàrrega i calor del xip són molt pobres. En particular, els materials d'acer inoxidable tenen una gran tenacitat i una mala conductivitat tèrmica. Elevada resistència tèrmica i forta adherència de xip. El desgast d'eines és greu. A més, el coeficient d'expansió lineal de l'acer inoxidable és gran, i la tendència esgarrifosa és forta, donant lloc a una forta distorsió del processament. A més, és difícil que el refrigerant entri a la zona de tall i l'efecte de refrigeració no sigui bo. Si no està ben controlat, les aixetes es trencaran o es " espremessin " en el forat especial de mànega de cargol d'acer del motor.

El tractament tèrmic es basa en les especificacions de tractament tèrmic de diversos materials, tots ells estrictament controlats. Atès que els elements de subjecció d'alta resistència estan relacionats amb la vida i la propietat de l'usuari, han de ser supervisats pel departament de supervisió de la qualitat. A més, el procés de tractament tèrmic, per prevenir l'oxidació, el sobreescalfament, el sobreescalfament, la deformació i altres defectes, ha de tenir un cert coneixement del tractament tèrmic. Per tant, el tractament tèrmic de només un tipus de sostenidor és suficient sempre que s'aproximi la temperatura de calefacció, el temps de manteniment, la temperatura de descongelació, el mitjà de descongelació i la temperatura i el temps de temperament.