El desenvolupament de fixacions inevitablement es recolza en la indústria de maquinària

La indústria de maquinària és un dels principals usuaris de fixacions. El desenvolupament de fixacions necessiten ser recolzades per la indústria de maquinària. Perquè la Xina té una comprensió relativament tardana de la importància de les parts mecàniques en la indústria de maquinària i la falta d'inversió durant molt de temps, la indústria sencera té una base pobre i força feble. En particular, amb l'augment en el nivell de l'ordinador d'amfitrió de la Xina, colls d'ampolla que components mecànics endarrereixen darrere l'amfitrió són cada vegada més evident. Luo Baihui, secretari general del motllo International, maquinari i proveïdors de plàstics Industry Association va assenyalar que en els darrers anys, encara que l'estat ha proporcionat cert suport en els aspectes d'introducció de tecnologia, tecnològic transformació, recerca i desenvolupament, etc, en comparació amb la demanda del mercat actual i normes estrangeres, encara hi ha alguna diferència, que es manifesta en els següents: un nombre reduït de productes, nivells baixos, qualitat inestable, alta proporció de fracàs primerenca, i fiabilitat pobre.

"Fixacions són els principals elements bàsics de la indústria de maquinària. El desenvolupament de la indústria de maquinària també posa més elevades exigències respecte a productes de sostenidor." Luo Baihui creu que la actuals fixacions estàndards nacionals han estat sempre sobreoferta, mentre fixacions alt grau (alta temperatura, amb forma especial, compòsits plàstic titani, passadors amb propietats especials, etc.) són en definitiva subministrament i han de ser importats. L'estat Bureau de maquinària classificat "cargols estàndards ordinaris" com productes de desenvolupament restringit i "fixacions de forma especial d'alta resistència" com l'actual estímul per desenvolupar productes. Cargols alta resistència amb la millora de la industrialització progrés nivell i tecnològiques del país, l'ús ha anat augmentant.

Segons els informes, durant el període quinquennal 12, el nombre de maquinària de construcció com carregadors, excavadores i rodets de carretera arribarà als 6 milions d'unitats i el volum de vendes anual serà al voltant de 50.000 unitats. Segons aquesta estimació, la demanda anual d'alta resistència fixacions és aproximadament 20.000 ~ 30.000 tones.