La diferència entre inserció de fils sense tang i inserció de fil

1. La instal·lació d'inserció de rosca sense tanges és una instal·lació relativament senzilla, no direccional i convenient, eliminant la necessitat d'inserits de fils de fils comuns per eliminar els fricans passos de l'identificador de la instal·lació, estalviant temps i millorant l'eficiència.

2. La instal·lació d'inserció de fils sense tangs elimina el problema d'eliminar el cargol de la cua i és molt convenient. Tanmateix, després de la instal·lació d'una inserció de fil de fil de fil de la cua normal, s'ha d'apagar l'identificador de muntatge i la cua no es pot netejar fàcilment després de la seva eliminació, cosa que pot causar estancament fàcilment. En casos greus, la qualitat de tot el producte pot veure's afectada.

3. L'eina d'instal·lació d'inserció de filferro sense fils es completa, incloses les eines pneumàtiques, elèctriques i la instal·lació per lots de claudàtors d'eines de suport, etc., aptes per a la instal·lació i l'ús a gran escala, i són molt útils per millorar l'eficiència del treball.

WY6](XW4067R)B9UMS)6QP5.jpg