El disseny de materials i l'aplicació d'inserció de filferro

El material de la inserció de filferro és precisament mecanitzat des del filferro d'acer inoxidable laminat en fred i laminat en fred.

La forma de la inserció de filferro: La forma de la inserció de filferro és un tipus de molla de filferro. Té un fil dins. El principi és formar una connexió elàstica entre el cargol i el fil interior del cos base per eliminar l'error de fabricació de la rosca i augmentar la força de la connexió. Hi ha dos tipus d'inserció de filferro: tipus de dents rectes i tipus de bloqueig de rosques. El tipus de bloqueig del fils afegeix un cercle o uns pocs cercles d'anell de tancament poligonal sobre la base del tipus comú i té un efecte de fixació i antilliscament sobre els cargols de muntatge.

La inserció del filferro de bloqueig pot bloquejar el cargol en el forat roscat. Quan s'apliquen vibracions i xocs, el cargol no es pot afluixar i separar, que és millor que el dispositiu de bloqueig normal. La inserció de filferro de bloqueig té moltes vegades de desmuntatge sense reduir el parell de la rosca, però també té una gran reutilització.

La funció principal de la inserció de filferro és que es poden instal·lar en forats roscats de diversos tipus d'equips d'enginyeria de baixa resistència, com ara alumini, aliatges de magnesi, ferro fos, fibra de vidre, plàstics, etc., i poden formar una gran precisió fil intern que compleix els estàndards internacionals i té una alta resistència a la connexió, característiques anti-sismiques, impactes i resistents al desgast, i pot dispersar el fil de matriu de protecció contra l'estrès, ampliant la vida útil del substrat. A més, la inserció de fils de filferro també es pot utilitzar com a mètode de reparació quan la rosca del cos base original es trobe o s'embussa, de manera que no es pot desmuntar tot el cos base i el manteniment és convenient, ràpid i econòmic .