El rendiment i les característiques de la rosca d'acer inoxidable

La inserció de la rosca és un cos concèntric de fils intern i extern que es mecanitza precisament a partir d'un filferro d'acer inoxidable amb forma de diamant de gran resistència, de superfície llisa i laminat en fred, i és un nou tipus de sujetadores roscats, principalment utilitzat per enfortir i protegir els fils interns de materials de baixa resistència. El principi és formar una connexió elàstica entre el cargol i el fil intern del cos base, eliminar l'error de fabricació de la rosca i augmentar la força de la connexió. El muntatge a l'orifici del cargol permet dispersar el fil de la matriu de protecció de l'estrès i ampliar la vida útil del substrat diverses vegades o diverses vegades.

1. Les insercions d'acer inoxidable s'utilitzen en una varietat de materials de baixa resistència per millorar considerablement la resistència al desgast de les connexions de cargol i evitar el dany als fils de connexió.

2. La duresa de la rosca d'acer inoxidable és més alta que la del cargol. Per tant, el desgast de la rosca d'acer inoxidable és petit durant el muntatge i el desmuntatge del cargol i es pot utilitzar repetidament. Segons els experiments rellevants, la resistència a la tracció de la rosca d'acer inoxidable és més de 7 vegades superior al del cargol, de manera que la rosca d'acer inoxidable no es danyarà quan es trenqui el cargol.

3. La inserció de fil d'acer inoxidable de bloqueig pot bloquejar el cargol en el forat roscat. Quan se sotmet a xoc i vibració, el cargol no es deixarà anar, que és millor que el dispositiu de bloqueig normal.

4. En comparació amb el mètode d'inserció d'arbusts d'acer o de coure, sota les mateixes condicions de força, es poden utilitzar talls més petits i cargols de major resistència, que poden reduir la mida i el pes.

5. La mànega de cargol d'acer inoxidable té un cert grau d'elasticitat, permet que la distribució de càrrega dels fils sigui més uniforme, elimini el cargol i el cargol entre el pas i la forma de desviació, i pugui absorbir la vibració, augmentant així la força de la connexió del fil i la resistència a la fatiga. força