Els problemes es poden produir durant la instal·lació d'inserits de fils d'acer inoxidable

1. L'extrem o el cargol de la tapa o cargol de la rosca d'acer inoxidable ha de passar per tota la longitud de la inserció de fil d'acer inoxidable.

2.L'elecció d'aixetes d'acer inoxidable ha de ser cautelós, si cal instal·lar el forrellat del cargol de la rosca d'acer inoxidable, al punxar, heu de triar la unitat corresponent amb la inserció d'acer inoxidable per tocar.

3. Després que la inserció de rosca d'acer inoxidable es cargolada a l'orifici del cargol, ha d'estar molt lligada al cargol a l'orifici del cargol. No ha d'haver-hi dents de salteig ni desmuntatge de la paret del forat.

4. Després que la rosca d'acer inoxidable es cargolar a l'orifici del cargol, es pot utilitzar la precisió de l'amplificador de rosca per comprovar si la precisió compleix els requisits o si el cargol s'utilitza per a la instal·lació de prova.

5. Després de tocar, apliqueu el connector de rosca corresponent per comprovar si el farcit del cargol compleix els requisits de precisió especificats. En concret, quan la nova aixeta està en ús i la tapa està a prop de l'ús, s'ha d'utilitzar el connector roscat per comprovar l'aixeta per verificar que l'aixeta estigui disponible.

6. La profunditat de roscat és superior a la longitud de la rosca d'acer inoxidable després de la instal·lació. Si el forrellat del cargol és un forat de pas, cal que toqueu tot.

7. Si la inserció de rosca d'acer inoxidable es cargola indegudament, es pot utilitzar l'eina de desmuntatge especial d'inserció de rosca d'acer inoxidable, però la clau d'instal·lació no es pot utilitzar per invertir la torsió de la rosca d'acer inoxidable. S'elimina la inserció del fil d'acer inoxidable. Després d'això, reemplace la nova inserció d'acer inoxidable i torneu a inserir-la.