La compra d'acer inoxidable rosca Insereix

Compra d'acer inoxidable rosca Insereix: en l'actualitat hi ha quatre tipus principals d'insercions d'acer inoxidable de rosca en el mercat: insercions de cargols, auto-copets insercions, keyserts i llengut insercions de filferro. Quin tipus de problemes ha de pagar atenció per quan comprar inoxidable rosca Insereix? Com puc utilitzar les insercions de fil d'acer inoxidable per a la racionalització millor? Contestar-nos per a vostè per sota.

1. segons l'ús de l'entorn per distingir: lliure corrent d'acer inoxidable fil insercions són àmpliament utilitzats, components bàsics generals pot ser equipat, només ha de ser una bona elecció de mida. Bloqueig fixacions estan dissenyats per a equips amb més estrictes requisits de força. El tipus de bloqueig afegeix un o diversos torns d'anella girada poligonal pel nombre de voltes bàsiques per millorar la funcionalitat del mecanisme. Però generalment utilitzat en equips amb necessitats especials.

2. segons la mida i la mida del cargol: el diàmetre nominal del cargol i la mida de la parcel·la determinar la mida de la inserció de fil, i inserir rosca apropiat és seleccionat segons les especificacions de fil i estàndards de la indústria. Aquest és el segon pas en l'elecció correcta cargol.

3. determinar la longitud del fil inserir segons la profunditat del forat cargol, la força del substrat material i el nivell de rendiment del fil nominal. És important posar atenció en els paràmetres de la inserció de fil d'acer inoxidable proporcionada pel fabricant.

4. fil Insereix"s material principalment té dos tipus d'acer inoxidable i acer. En la compra d'inserció de fil, ens pot comprar diferents materials i diferents tipus de productes en funció de les necessitats reals.