el coneixement rellevant de la rosca d'acer inoxidable

La inserció de fil d'acer inoxidable és la més utilitzada entre diverses insercions, els seus avantatges són la forta capacitat antioxidada, una millor resistència a la corrosió, per tant, la inserció d'acer inoxidable només té aquests avantatges? Anem a saber-ne més. La inserció d'acer inoxidable està fabricada en material d'acer inoxidable superior, i segons molts factors diferents, com el grau de resistència a la calor, el grau de resistència a la corrosió, la força del material, etc., l'acer inoxidable es pot dividir en molts tipus.

L'acer inoxidable 304 és un material bastant comú, que té una capacitat de resistència a la corrosió superior i una millor capacitat de corrosió intergranular, en àcid nítric bullint, la concentració és inferior al 65%, el material encara pot mantenir una major resistència a la corrosió.

La causa que produeix l'òxid d' inserció de filferro d' acer inoxidable és la reacció química en acer inoxidable. Com que hi ha una capa fina i ferma d'òxid de crom en forma d'acer inoxidable, per tant, una vegada que aquesta prima capa es trenca, l'àtom d'oxigen a l'aire i el líquid penetrarà contínuament en el material o l'àtom de ferro en metall es separarà contínuament, la formació d'òxids de ferro i la superfície de metall soltes estaran rovellats, finalment, la rosca de filferro d'acer inoxidable també està rovellada.

Els diferents materials de l'acer inoxidable tenen diferents capacitats de resistència a la corrosió, diferents entorns de temperatura disponibles. Per exemple, en un entorn sec i net, la inserció de rosca d'acer inoxidable 304 té una capacitat de resistència a la corrosió superior, però, col·loqueu-la a la zona costanera, on les quantitats de component de sal estan contingudes a la boira marina, la inserció de la rosca estarà rovellada ràpidament. Per tant, és més important triar una inserció adequada de filferro d'acer inoxidable segons diferents entorns.

free-running-25.jpg