El paper i l'aplicació de la inserció de fils


No subestimi una inserció de fils . Si falta, una màquina no funcionarà correctament. La inserció de fils té un paper molt important a la màquina i pot ampliar considerablement la vida útil de la màquina.

Un dels inserits de la rosca és per al manteniment: com ara el cos del motor dièsel, diverses peces d'alumini, torretes de torn, etc. es rebutjaran degut a un dany en el forat del cargol, sempre que torni a tocar el cargol, el fil Inserció s'instal·la i les peces de ferralla es rebutgen, i el rendiment no es redueix. Especialment per a peces grans i costoses, mostra el seu valor econòmic. L'aplicació és més àmplia i flexible. ,

1. La funda es munta en un material suau metàl·lic o no metàl·lic per formar un fil interior estàndard resistent al desgast, intercanviable, per augmentar la resistència al desgast i la resistència a la matriu.

2, millora la capacitat del rodet

Elimina eficaçment el to i l'error de mig àngel entre els fils intern i extern, de manera que la càrrega de cada fil és més uniforme.

3, allarga la vida del substrat

Impedeix el trencament del fil provocat per desgast, corrosió i vibració del fil. Fins i tot la instal·lació i el desmuntatge freqüents no afectaran la vida útil del servei.

L'ús d'una jaqueta roscada per reparar els errors de mecanitzat i el dany als forats internament roscats permet reparar la base amb menys esforç per estalviar parts importants de la màquina.

La inserció de fils és un material àmpliament utilitzat, i els seus avantatges són evidents. És més destacat en els dos aspectes següents.

En primer lloc, instal·lat en peces mecàniques de materials metàl·lics o no metàl·lics (com alumini, magnesi i altres materials d'enginyeria d'aliatge lleuger), es pot formar un fil intern estàndard d'alta resistència, resistent al desgast, intercanviable, utilitzat en acer fos Acer , el ferro fos pot millorar la durabilitat del cargol i evitar la fracturació del fatiga i el trencament del cargol causada per diverses vibracions.

A més, quan la rosca es processa de forma incorrecta o es torna a reparar la rosca interna danyada, es pot utilitzar la mànega roscada de filferro HB com a mitjà de reparació per obtenir una reparació més ràpida i efectiva sense augmentar el pes i el volum del producte original. També pot complir o superar els requisits tècnics originals.