La selecció de insercions de fils de filferro - fins al punt de simplicitat

Com triar la inserció de fils de filferro adequada?

L'ús d'insercions de fils de filferro es fa cada vegada més estès. Com triar les insercions de fils de fils correctes per complir els estàndards i la facilitat d'ús és un problema important per als usuaris. Xinxiang Changling Metal Co, Ltd voldria compartir amb vostès, la longitud del mètode d'inserció de fils de filferro:

La longitud nominal de la inserció del filferro (L), que és la longitud real del màniga roscada després de la instal·lació, el diàmetre nominal del fil (d) és el diàmetre nominal del cargol (d) instal·lat a la inserció del fil. Quan els usuaris seleccionen la longitud nominal (L) de les insercions de fils de filferro, consideren principalment els dos aspectes següents:

1. Through hole: En el cas d'un forat de pas, s'ha de tocar el forat sencer. La profunditat total de l'orifici és la longitud real de la rosca de filferro després de la instal·lació, i la profunditat del forat es selecciona com la longitud de la funda del cargol.

2. Forat cec: forat cec, segons la longitud real de la funda roscada instal·lada no supera la profunditat efectiva del fil a triar.