L'estàndard del casquet roscat

Un cop instal·lada la inserció del fil, l'efecte d'unió axial i radial de la connexió roscada millora eficaçment. Quan es rep la càrrega, la desviació del to i l'angle de la rosca existent entre el forat del cargol i el cargol es pot compensar de manera efectiva, de manera que cada fil dental està ben girada, la càrrega i l'estrès generat es distribueixen uniformement al cargol superfície. Cada fil dental no produeix cap concentració d'estrès. Tan aviat com es redueixi la precàrrega, es pot mantenir una connexió ferma per garantir l'estanquitat.

El casquet roscat, també conegut com vaina roscat, és un nou tipus de sujetador roscat. Es tracta d'una mena de cos concèntric de fils intern i extern que es mecanitza precisament amb filferro d'acer inoxidable d'alta resistència, alta precisió i llisa, amb secció transversal en forma de diamant. Es tracta d'una inserció desenvolupada per a la protecció de forats roscats de metalls no ferrosos. Es cargola i es fixa al forat roscat d'una de les peces connectades per formar un fil intern d'acord amb els estàndards internacionals. La forma és similar a una molla de bobina amb una major duresa i una millor rugositat superficial.

La funda roscada és un nou tipus de fixador intern de rosca, dividit en tipus comú i tipus de bloqueig. És un tipus de cos concèntric de fils intern i extern que es mecanitza precisament a partir d'un filferro d'acer inoxidable amb forma de diamant d'alta precisió. El tipus de bloqueig es basa en el tipus normal per afegir un cercle o diversos anells d'anell de bloqueig. La funda roscada està incrustada en els forats roscats de materials d'enginyeria de baixa resistència, com ara alumini, aliatges de magnesi, ferro fos, acer vidre, plàstics, etc., i pot formar fils estàndard M, MJ amb elevada resistència a la connexió, resistència a xoc, impacte resistència i resistència al desgast. I pot dispersar el fil de la matriu de protecció contra l'estrès, prolongant considerablement la vida útil de la matriu.