L'aixeta de la inserció de fils

Les aixetes són eines per mecanitzar els fils interns dels forats de cargol. Els taps comuns inclouen aixetes de ranura recta, aixetes de ranura en espiral i aixetes extruïdes. L'aixeta especial per instal·lar la inserció de filferro és una aixeta de tipus no estàndard. Per fer que la inserció del filferro formi un forat de cargol després de formar el forat del cargol, la tapa d'inserció del filferro és lleugerament més gran que la tapa estàndard.

Introducció de la tapa de la inserció del filferro:

Ganxo recte per inserció de fil d'acer: es tracta d'un toc relativament freqüent, tant si es tracta d'un forat de pas com d'un forat cec, es pot utilitzar per tocar les dents. El preu de la rosca recta d'inserció de filferro és relativament barata, ja que la presa de ranura recta de fil d'acer no està ben orientada, no és adequada per a la precisió del fil, la ciutat de Shenzhen, forat d'alambre alt.

Inserció de rosca de filferro Aixeta de rosca espiral: Aquests aixetes tenen la funció d'eliminació automàtica de xips. Per tant, aquestes aixetes són adequades per a tocar en forats cecs. El valor del preu és superior al del toc recte, ja que la rosca amb el toc de ranura en espiral té una gran precisió.