El tipus i la funció de la primavera

L'ús funcional de la molla: La molla és un tipus d'element elàstic que treballa per si mateix generant una gran deformació elàstica. S'utilitza àmpliament en diversos tipus de màquines. La seva funció principal és:

1. Controlar el moviment de la maquinària, com el moll del motor de combustió interna que controla l'obertura i el tancament de la vàlvula del cilindre i el moll de control de l'embragatge;

2. Absorbeu la vibració i l'impacte energètic, com ara molles d'amortiment i diverses molles d'amortidors en diversos vehicles;

3. Emmagatzemar i alliberar energia, com ara molles de rellotge, molles de cargol, etc.

4. Mesureu la força, com l'escala de moll i la molla del dinamòmetre.

Categories de molles Introducció: Hi ha molts tipus de molls. Segons la naturalesa de la càrrega a què estan sotmesos, els molls es poden dividir en quatre tipus: molls de tensió, molls de compressió, molls de torsió i molls de doblatge. Segons la forma de la primavera es pot dividir en molla espiral, molla de disc, molla anular, molla de placa, molla de disc i així successivament.

Les molles de torsió helicoïdal són el tipus de ressort de torsió més utilitzat. La molla de la bobina té moltes característiques, com ara una gran quantitat de bobines, una gran deformació i una gran energia d'emmagatzematge, i s'utilitza sovint per a compactació i dispositius de potència de rellotges i rellotges. El moll de la placa pot suportar grans efectes de plegat i s'utilitza sovint en aplicacions on la direcció de càrrega és limitada i la quantitat de deformació és gran. A causa de la bona capacitat d'amortiment de les ressorts de les fulles, aquestes fonts són comunament utilitzades en dispositius de suspensió per a automòbils, tractors i vehicles ferroviaris.