l'ús de l'aixeta

El fil és la forma més comú per a la connexió de peces de maquinària, i l'aixeta és l'eina més comú per processar fil. Com a eina per fer fil, es pot dividir en dos tipus segons la seva forma: espiral i aixetes de flauta recta, i també es pot dividir en dos tipus: aixetes manuals i màquines segons l'entorn d'ús. Segons les mides, es pot dividir en mètrica, UNF i UNC, d'acord amb l'origen, es pot produir l'aixeta nacional i internacional. A més de la informació esmentada, quines funcions té?

Tap , que s'utilitza per processar diverses mides de fils interns, té una estructura senzilla, un funcionament convenient i pot ser usat a mà i màquina, que s'utilitza àmpliament en la producció.

Aprofitar és un pas bastant difícil de processar, ja que gairebé es troba enterrat a la part per treballar i carregar en cada fil és més fort que en qualsevol altra eina de tall. A més, a causa de que l'aixeta treballa al llarg del fil, la superfície de contacte amb les peces és molt gran, quan es tracta de processar el fil, cal adaptar i excloure els trossos, de manera que la tapa està funcionant en condicions de treball dolentes i difícils.

Per tal de processar amb fluïdesa, cal tenir en compte molts problemes, com ara les capacitats dels materials, la selecció d'eines, la velocitat de tall, la velocitat d'alimentació, etc.