l'ús de la inserció de fils a l'eina de tall indutry

Segons la tendència de desenvolupament del mercat d'eines de tall en els pròxims cinc anys, s'estima que augmentarà a una velocitat de 3 a 5, la indústria d'eines de tall seguiria sent la número u del món. Amb la referència del subministrament domèstic d'eines de tall, les eines de tall nacional tenen un paper dominant, que suposa el seixanta-cinc per cent. La majoria de les empreses d'eines de tall han entrat en la indústria moderna d'eines de tall des de la tradicional, i estaran millorant i millorant, han estat fent el camí, que és un bon fenomen.

Tanmateix, l'estructura de productes de tota la indústria de l'eina de tall està obsoleta, i l'estàndard tradicional d'eina de tall es troba en gran part amb una millor venda, que és un problema greu. En termes generals, hi ha un buit de servei entre l'eina de tall nacional i l'eina de tall internacional. Com podem millorar la qualitat de la barra d'eines de tallador domèstica, que és el problema que totes les empreses talladores necessiten manejar. Els clients sempre es queixen que el forat roscat del ganivet és sempre tan relliscós que la ranura de tall del ganivet es talla i es desaccelera, cosa que provoca problemes no desitjats als clients.

Però ara, la inserció roscada pot ajudar a tallar la indústria de l'eina a compensar aquest problema, tot i que es trenca el forat del fil, es pot reparar mitjançant una inserció de cargol per crear un forat de rosca nou i perfecte que es pugui utilitzar de nou, que és covenient i atenent a les demandes dels clients.

El desenvolupament de la indústria de l'eina de tall no pot prescindir de noves tecnologies, i una inserció roscada és una opció ideal.