El procés d'instal·lació insereix fils

El procés d'instal·lació dels inserits de fils consta de quatre passos principals: perforar, tocar, instal·lar les insercions de fils i treure el mànec de muntatge.

1.Darring

Amb un trepant de mida determinada, la profunditat de trepat ha de ser superior a la longitud de la inserció del fil. Aneu amb compte de no foradar el forat en forma cònica. Després de perforar el forat , es permet desbarbar. El forat de desbarbat no hauria d'excedir de 0,4 P en profunditat, ja que no és propici per a la instal·lació de les insercions de fils.

2. Tocant

En tocar amb aixetes especials amb les especificacions corresponents, la longitud de rosca ha d'excedir la longitud de les insercions de fil. Els forats de pas han d'estar tots tocats. L'usuari pot seleccionar el mètode de tret i el mètode de lubricació segons la precisió del forat del cargol desitjat. Utilitzeu la força adequada durant l'aixeta del forat cec per evitar que es trenqui l'aixeta. Després de tocar, s'haurà de netejar el forat roscat. El forat cec es pot bufar amb una pistola d'aire comprimit. També s'hauria d'utilitzar la pistola llarga amb un forat radial per netejar-la cap avall. També es pot utilitzar el mètode de neteja. Comproveu l'orifici del cargol amb un amplificador d'endoll per garantir que la rosca sigui acceptable per a tota la longitud de l'orifici del cargol.

3.Instal·lació de les insercions de fils

Quan instal·leu les insercions de fils, les parts de base s'han de col·locar en una posició estable. Quan instal·leu insercions de fils d'execució gratuïtes i insercions de fils de bloqueig automàtic, s'han d'utilitzar eines especials adequades per a les seves respectives característiques. Quan utilitzeu una clau d'accés simple, utilitzeu directament la malla per subjectar el mànec de muntatge de la inserció del fil i alinear-lo amb el forat del cargol del cos base. Mantingueu premuda la rosca del cargol a mà i gireu la clau cap a la dreta per subjectar la inserció cap a l'orifici del cargol. La força axial no s'ha d'aplicar durant la instal·lació per evitar saltar d'inserits de fils de filferro. Després de la instal·lació, la inserció del filferro ha de ser 1-1.5 vegades més petita que la superfície del cos base. La rosca interna formada després de la instal·lació de la inserció de fils de filferro es verifica amb un ample de connexió de rosca comú. Per als inserts de fils de fils normals, el final de l'endoll de rosca ha de passar. Per a insercions de fils de filferro de bloqueig, els endolls haurien de ser atornillats suaument a l'anell de tancament.

4. Reenviament del mànec de muntatge

Per a la inserció de filferro amb rosca, hem d'eliminar la mànega de muntatge. La retirada del fil d'acoblament del filferro d'acoblament ha d'utilitzar una eina especial: l'empenta, posa l'embranzida a la inserció del filferro instal·lat i mantingui el mànec, amb una eliminació de martell de 200 g. En qualsevol cas, no es permet utilitzar una clau gireu el mànec de muntatge en sentit contrari a les agulles del rellotge per tractar de trencar la mànega de muntatge per no distorsionar l'extrem de la rosca i causar dificultats en la instal·lació del cargol. Quan trenqueu l'identificador de muntatge, l'última sivella de la inserció del filferro no pot sortir. Els forats cecs no eliminen el cargol de muntatge en circumstàncies normals. Si el motlle de muntatge ha de ser eliminat en circumstàncies especials, s'haurà d'eliminar el bastidor de muntatge trencat per evitar que qualsevol material no desitjat s'emmagatzemi en el forat roscat.