Rosca boixa ' perfil

Casquets de roscats són Primaveres connexions roscades fets alta resistència, alta precisió, filferro d'acer inoxidable en forma de diamant. Comunament utilitzat per enfortir d'alumini o altres cos baixa força cargol forats o reparar forats cargol malmès a causa de processament o utilitzant. Boixa roscada instal·lats en els forats de cargol han realçat força fil i millorar la qualitat del producte. Els casquets de roscats tenen l'aspecte següent:

1. cos de boixa rosca: és un cos d'espirals de filferro ròmbic secció transversal. La superfície externa és format amb fils externs, i la superfície interna està formada amb les discussions internes.

2. muntatge maneta: un cilíndric es va inclinar cap a dins en un extrem de la boixa roscada. Dissenyat específicament per a cargol rosca boixa en el forat de cargol. Quan instal·lant una boixa roscada, utilitzar una eina especial per passar a través del cos boixa roscada, sostenir el mànec de muntatge i cargolar la rosca boixa d'un diàmetre petit per cargolar la rosca boixa en el forat de cargol.

3. guia: Al final de la boixa amb mànec muntatge roscat, el diàmetre de la boixa roscada dins la 210o de la canya de muntatge es redueix per tal que quan la boixa roscada es cargola en el forat de cargol, la punta pot entrar sense problemes els forats del cargol. Aquesta secció de la boixa rosca s'anomena la guia.

4. la ranura final: dissenyats per eliminar la ranura de maneta de processament. Després la boixa roscada es cargola en el forat va colpejar, la canya de muntatge perd el seu efecte, que al seu torn afecta el cargol roscat a través de la boixa roscada. En alguns casos, la maneta de muntatge ha de ser eliminat per tal que el cargol és lliure d'arbustos amb fils. Amb aquesta finalitat una osca es fa en l'apartat de guia en el 30o-90 a la canya de muntatge per tal que quan la palanca es veu afectada per l'eina, es pot trencar la canya muntatge.