Rosca jaqueta usos i altres aplicacions

Aplicació del fil de filferro inserir materials metàl·lics o no metàl·lics (aliatge lleuger materials com alumini, magnesi) a les parts mecàniques, formació d'alta resistència, resistents al desgast, alta precisió estàndard fil intern. En termes de millora de la força del forat força baix cos roscats, inserció de filferro fil és molt obvi. Equipament de canvi d'alta tensió, hidràulic, equips de soldadura, màquines de tabac, comunicació microones, peces d'automòbils, plantes de separació d'aire, carbó, màquines power, maquinària de fibres tèxtils i químiques i mobiliari, etc.

Jaqueta roscada (també conegut com inserir fil filferro) és acurada formació de rotlles de filferro de diamant, per les discussions internes i externes concèntrics, amb nanses instal·lació radial corbada en un extrem. Estat lliure és la beina roscada diàmetre fil intern més gran que el seu muntatge, muntatge instal·lació eina instal·lar maneta parell fa seu diàmetre de bobina de plom de elàstica contractat per entrar per endavant amb un fil dedicat blindada.

Pern cargol instal·lació: trepant-aixeta-a (instal·lar)-empenta s'uneix a la perforació i tocar plena i millor tractament fil i el mateix a la instal·lació utilitzant eines especials per tal de millorar l'eficiència en el treball. Aplicació de filferro Insereix de fil en el fil de rosca interior en la reparació de danyat, com a mitjà de reparació de fil, fils danyats pot reparar ràpidament i eficientment.