consells per fer front a l'aixeta trencada

Es necessita fer un toc de fil abans d'instal·lar la inserció de fils , és a dir, tocar, de vegades, a causa de diverses causes, l'aixeta es pot trencar i enganxar-se al forat del fil que afecta les següents operacions. Aquests són alguns consells per abordar aquest problema.

    

a. Quan hi ha una part d'aixeta que supera el nivell d'orifici, amb pinchers, cargolant-lo del forat o amb un cisell punxegut, escollint-lo lleugerament. També podeu soldar una femella hexagonal a la part trencada, utilitzant una clau per tirar això.

b. Les causes de l'aixeta trencada són generalment provocades per una força vigorosa, de manera que la vora de tall de la clau trencada està molt bé encaixada i és molt difícil de separar-les, per deixar anar el forat a l'interior del forat, el mètode de vibració està disponible. Amb un cisell punxegut, prement contra la flauta de xips, pica repetidament en la direcció oposada del fil fins que la toquilla es talli.


L'aixeta trencada és freqüent mentre toqueu el fil intern, però no us trobeu massa ansiós, ja que la vostra negligència pot destruir el fil, que pot provocar redreillaments o fins i tot més greus, destruint totes les peces de la màquina, per tant, és necessari dominar alguns consells.

TAP11.jpg