Les 8 principals raons per triar insercions de fils

1. Vida útil més llarga: ja que el casquet roscat està fet d'acer inoxidable, té una gran duresa, que augmenta la durada de vida del fil de base més suau per desenes a centenars de vegades; augmenta la seva força, i també evita el desplaçament i el fenomen de la sivella aleatòria.

2. Augmentar la resistència de la connexió: es poden utilitzar màquines d'acer inoxidable per a alumini i magnesi i altres materials suaus d'aliatges de baixa resistència, també de fusta, plàstic, cautxú i altres materials de baixa resistència fàcilment deformats, per evitar escapols, dents equivocats i altres fenòmens.

3. Augmentar la superfície del rodament: es poden utilitzar boixets d'acer inoxidable per a peces del cos primes que requereixen una connexió forta sense augmentar el diàmetre del cargol.

4. Millora les condicions de connexió i augmenta la capacitat de rodament i la resistència a la fatiga de la connexió roscada: l'ús del casquet roscat d'acer inoxidable permet eliminar la desviació del perfil i el pas entre el cargol i el cargol, i distribuir de forma uniforme la càrrega, millorant així el rodament. capacitat i resistència de la connexió roscada i força de fatiga. Pot ser utilitzat per a materials trencats com la ceràmica, la baquelita i el vidre, i pot prevenir eficaçment la picadura.

5. Antioxidant: el material de la mànega d'acer inoxidable roscat i la seva superfície és extremadament suau, en els ambients humits, corrosius i durs, no farà que la matriu s'ho morisca per evitar la pèrdua. Els claudàtors d'acer inoxidable es poden utilitzar en aplicacions que requereixen elevats factors d'assegurança, com ara equips químics, aeronàutics i militars.

6. Resistència al desgast, resistent a la calor i resistent a la corrosió: ja que l'acabat superficial de la mànega roscada d'acer inoxidable és extremadament alta, la fricció entre fils interns i externs es pot reduir de manera efectiva i el propi material també es caracteritza per la resistència a alta temperatura i resistència a la corrosió. Es pot utilitzar en les parts freqüentment desmuntats i instal·lades i forats de cargol que sovint es giren per ampliar la seva vida útil.

7. Sísmica, anti-afluixament: l'estructura especial del mànec del cargol de bloqueig pot bloquejar el cargol del cargol en un fort ambient de vibració i impacte, no es deixarà anar, el seu rendiment de bloqueig és millor que altres dispositius de bloqueig. Es pot utilitzar per a instrumentació, precisió i equips d'energia costosos, així com equipament aeroespacial, aeronàutic, militar i altres aplicacions que requereixen un alt factor d'assegurança.

8. Fàcil manteniment: en el cas d'errors de roscat o reparacions de rosques internes danyades, l'ús de la inserció de rosca permet rejovenir el substrat i es poden utilitzar els cargols originals, que són ràpids i econòmics. Alguns exemples simples, com ara el cos del motor dièsel, components tèxtils, diversos components d'alumini, eina de torn, etc. es rebutjaran degut a un dany en el forat del cargol, sempre que torneu a fer un toc, instal·leu els cargols, les peces de ferralla que renencien.