Tipus i aplicacions de mànigues roscades d'acer inoxidable

La màniga rosca d'acer inoxidable és una bobina espiral refinada a partir de filferro d'acer inoxidable en forma de diamant d'alta precisió, i és un nou tipus de fixació interna rosca amb fils interns i externs concèntrics d'alta precisió. La màniga rosca d'acer inoxidable es pot cargolar en el forat roscat de metall o material no metàl·lic per formar un fil intern estàndard nacional d'alta resistència, resistent al desgast, d'alta connexió, antivibració i resistència a l'impacte, resistència a l'alta temperatura, resistència a la corrosió i fil intern estàndard nacional intercanviable.

Les mànigues roscades d'acer inoxidable també es poden utilitzar per reparar forats roscats interns usats o danyats. Quan coincideix amb cargols (perns), pot millorar significativament la resistència i desgast de les connexions roscades, especialment en materials d'aliatge d'alumini-magnesi de baixa resistència, ferro colat, ceràmica, fusta, plàstics, cautxú, baquelita i altres materials de baixa resistència fàcilment deformables; al mateix temps Millorar la força del fil, formar una connexió elàstica, eliminar el to i perfil d'error de mig angle entre els fils interns i externs, fer que el fil es carregui uniformement distribuït, aconseguir un millor efecte de bloqueig, protegir el fil base de ser danyat, i millorar el forat de cargol en general El rendiment de l'ús, perllongar la vida útil de les peces de la màquina.

A causa de la seva excel·lent resistència a la corrosió, l'alta resistència a la temperatura i la resistència al desgast, la beta del fil pot garantir la seva aplicabilitat en una varietat d'ambients i evitar que el fil s'oxida, s'encalli i es tripliqui.

Les mànigues roscades d'acer inoxidable es poden dividir en dos tipus: tipus ordinari i tipus de bloqueig. Les mànigues de cargol ordinàries es divideixen en dos tipus: amb ranura trencada i sense trencar groove. Mànigues de cargol amb ranura trencada s'utilitzen per a través de forats o forats cecs; mànigues de cargol sense trencar groove només s'utilitzen per a forats cecs. A més de totes les funcions del tipus ordinari, la màniga de cargol de bloqueig també té la capacitat de bloqueig de fils. El tipus de bloqueig de la màniga de cargol és afegir un o diversos cercles d'anell de bloqueig sobre la base del tipus ordinari, és a dir (pentagonal o hexagonal) per bloquejar el cargol, que es basa en la força elàstica del seu anell de bloqueig poligonal per fer que el cargol es mogui. El cargol es pot tancar fermament en el forat roscat. Quan se sotmet a vibració i xoc, el cargol no afluixarà, que és millor que el rendiment habitual del procés de bloqueig del dispositiu.

stainless Steel Thread Insert